Motor vašeg četvorotočkaša vredno radi svakoga dana. I naravno, prilikom tog rada, u njemu se nakupljaju i nagomilavaju razne masti i ulja. Vremenom, ako ne čistite, to postaje jedan veoma prljav motor, ali nije samo u tome „caka“.

Ukoliko redovno čistite vaš motor u servisima za održavanje automobila, smanjuje se opasnost od požara, očišćen motor će lepšte izgledati i manje će se zagrevati. Još jedna bitna prednost pranja motora jeste što se čist motor mnogo lakše servisira i popravlja.

Pranje motora – kako se radi?
Kao i svaki posao, najbolje je da ga obavlja neko ko je stručan za to, iskusan i kome je to svakodnevna rutina. Ako se odlučite sami da operete motor svog ljubimca, mnogo stvari može da krene naopako, i možete se pokajati što ste to uopšte počinjali. Najpre, najbolje je čišćenje motora parnim uređajem. Njega svakako nemate, jer ga poseduju samo servisi za pranje automobila. Pored parnog čišćenja, dobro je i efikasno čišćenje uz pomoć creva pod visokim pritiskom. Ovo crevo radi na paru, a nalazi se u autoperionicama. Ponekad se i sami možete poslužiti njime, ukoliko posetite samouslužne objekte ovog tipa. Evo još jednog razloga zašto da sami ne pokušavate da operete svoj motor.

Ukoliko koristite sredstva za skidanje masnoće koja se koriste za čišćenje motora i njegovih delova, ona mogu sadržavati hemikalije koje dalje mogu oštetiti boju na vašem automobilu. Te štetne i škodljive materije su aceton, kaustična soda, razređivač laka, trinat


#PranjeMotora, #PranjeMotoraAutomobila, #AutoPerionicaInter

Pranje motora automobila

Cena

KLASIČNO PRANJE MOTORA
RSD1500.00
SUVO PRANJE MOTORA
RSD6000.00
    DETAILING MOTOTRNOG PROSTORA
    RSD3000.00
      Na vrh Call Now Button