Dubinsko pranje automobila

Autoperionica “Inter” je u mogucnosti da Vam ponudi profesionalno DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA! 

Dubinsko pranje automobila je jako vazno za Vas auto zbog toga sto ga cini jako prijatnim za voznju, svezijim, produzava zivotni vek celokuonog enterijera. Dubinsko pranje automobila detaljno i pedantno cisti ebterijer Vaseg vozila od upotrebe tokom meseci i godina. Dubinsko pranje je pravi nacin da se resite neprijatnih mirisa, raznih fleka, bakterija i grinja koje ugrozavaju zdravlje vozaca. Nakon pranja imacete osecaj da ste u potpuno novom autu zbog svezine koja se takvim pranjem postize. Ako ste pusac, Vase vozilo ce nakon dubinskog pranja ponovo vratiti fabricki miris, a unutrasnjost krova automobila ce biti kao prvog dana upotrebe. 

Vremenom se u sedistima, tapacirungu i ostalim delovima enterijera vozila nakupi prljavstina i veliki broj bakterija koje se samo dubinskim pranjem mogu ukloniti. Potpuni efekat cistoce postizemo pomocu profesionalnih masina savremene tehnologije. Koristi se najkvalitetnija hemija koja cuva kvalitet enterijera automobila i auto mirise koji ce Vasem autu dati novu svezinu.

Ukoliko Vam nije potrebno dubinsko pranje celokupnog automobila, mozete odabrati i delimicno dubinsko pranje auta- pozovite nas i dogovoricemo se za uslugu za koju ste zainteresovani.

Ako niste u mogucnosti da kupite nov auto, posle ovog pranja dozivicete osecaj novog auta. Kompletno dubinsko pranje i ciscenje vozila u nasoj autoperionici “Inter” obuhvata:

  • detaljno usisavanje i cetkanje automobila
  • nasa preporuka je da se vade sedista automobila tako da bi svaki deo bio dostupan 
  • dubinsko pranje sedista, tapacirunga i gepeka
  • hemijski se sredjuju sve plastike, instrument tabla, tapacirunzi, rucno pranje neba
  • kozna sedista se rade hemijski ne dubinski

Detaljno i dubinsko pranje enterijera vozila cisti automobil od prljavstine, mirisa duvana, razlicitih alergena, golim okom nevidljivih bakterija i grinja. Ukoliko se u Vasim kolima svakodnevno voze deca, ovo je jedna od usluga pranja vozila koja ce im omoguciti cistu, zdravu i udobnu voznju. 

Jedna od najbitnijih stvari kad je u pitanju dubinsko pranje vozila je susenje. Potrebno je da prodje odredjebo vreme kako bi se vozilo osusilo, bilo da je u pitanju prirodno susenje provetravanjem auta ili dogrejavanjem. 

Nemojte nasedati na razne price da su automobili suvi i cisti za svega par sati jer je to nemoguce. U tom slucaju auto ostane mokar sto dovodi do neprijatnog mirisa i izbijanja fleka. 

U nasoj autoperionici “Inter” se u zimskom periodu takodje radi dubinsko pranje automobila, sto vecina drugih izbegava upravo zbog nemogucnosti dobrog susenja. Upotrebom savremenih Karcher masina  vrsi se ispiranje i susenje do poslednje kapi 

Treba imati u vidu da nemaju svi automobili ista sedista tj. materijal kojim su presvucena, kao i debljinu, gustinu i vrstu materijala koja se nalazi u samim sedistima. 

Za svaki nas rad dobijate garanciju i sertifikat na sve hemijske preparate koje koristimo. Zakazite Vas probni termin i uverite se u nas rad. Za kratko vreme stekli smo veliki broj zadivoljnih musterija, kvalitet nase usluge je neosporan. Pozovite nas na nas vec dobro poznati broj telefona za sve dodatne informacije, savete i preporuke.